Waarvoor kan u bij ons terecht?

Uw vastgoed verkopen met Immo Willems

Wanneer u uw woning, appartement of grond wil verkopen, dan kijkt u op tegen een hele berg werk.
Immo Willems stelt graag haar ervaring en netwerk ter beschikking om u hiervan te ontlasten.

Vooreerst voeren wij een correcte schatting uit, rekening houdend met de huidige markttendensen. Deze schatting geeft u niet enkel een realistische indicatie van de waarde van uw onroerend goed, maar een sterke basis voor de verkoop ervan.

Onze afspraken worden nadien vormgegeven in een juridisch sluitend contract, opgesteld door onze beroepsinstelling CIB, waarbij alle partijen maximale bescherming genieten en duidelijk weergegeven wordt waartoe ze zich engageren.

Vervolgens vragen wij alle nodige documenten en keuringen voor u aan bij de bevoegde instanties (notaris, stedenbouw, EPC, elektriciteitskeuring, keuring mazoutinstallatie, …).

Met alle officiële documenten in het bezit beginnen we aan de reclamecampagne van uw woonst of grond. We maken hierbij gebruik van verschillende media om een hoge visibiliteit te garanderen (Immoweb, ImmoVlan, Ozaam, onze eigen website…).

Het volledige verkoopproces wordt door onze experts gedragen. De geleide bezoeken, de onderhandelingen met geïnteresseerde kandidaten, de voorbereiding en opvolging van de verkoopovereenkomst.
We stellen u onze derdenrekening ter beschikking voor het veiligstellen van de voorschotten tot het verlijden van de verkoopakte.

Ook voor complexe situaties kan u op onze ervaring en bemiddelingsvaardigheden rekenen:

  • erfeniskwesties
  • consoorten in conflictsituatie
  • (v)echtscheiding
  • insolvente koper(s)
  • investeringen – verhuring
  • verkavelingen en opmetingen
  • maximale optimalisatie van uw onroerend goed

Zelfs na het afronden van uw dossier blijven we uw makelaar. De administratieve afhandeling nemen we integraal voor onze rekening. Indien gewenst zijn we aanwezig bij het verlijden van de verkoopakte.

Wenst u meer informatie omtrent de verkoop van uw vastgoed? Contacteer ons!

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons