Welkom lente !
Meerbeeksesteenweg Thuis in vastgoed
Everberg Thuis in vastgoed
Prinsendreef Thuis in vastgoed
Prinsendreef Thuis in vastgoed
Prinsendreef Thuis in vastgoed
Heerbaan Meerbeek Thuis in vastgoed
Welkom op kantoor Thuis in vastgoed
Pastorie van Meerbeek Thuis in vastgoed
Kasteel de Merode Thuis in vastgoed

Thuis in vastgoed

Vastgoed vertelt steeds een boeiend verhaal … een verhaal waarin mensen samenkomen, waar nieuwe hoofdstukken worden geschreven en waarbij een lach en soms een traan niet heel ver weg zijn. Ieder verhaal is anders en iedereen heeft andere noden en prioriteiten.

Elke dag opnieuw kan u op Immo Willems rekenen om u tijdens uw verhaal perfect te laten begeleiden.  Onze persoonlijke, transparante en professionele betekenen het verschil bij uw zoektocht naar de correcte huurder of koper.

Met meer dan 40 jaar ervaring kunnen we verder bouwen op een groot en sterk netwerk in onze mooie regio met Groot-Kortenberg als de perfecte uitvalsbasis.

Onze kennis en diverse partnerships zorgen ervoor dat u ons zorgeloos het administratieve en juridische gedeelte kan toevertrouwen.  Wij zorgen voor de correcte opvolging en afwerking.

Dankzij de perfecte mix van onze eigen kanalen, vastgoedportaalsites en de diverse sociale media, zorgen wij ervoor dat uw eigendom bij het juiste publiek terecht komt, zelfs bij diegenen die niet actief op zoek zijn.

Uw dossier gedragen van A tot Z, tot in de puntjes opgevolgd. 
En wanneer het echt moeilijk wordt, dan merkt u het verschil.

Blijf op de hoogte

Bent u op zoek naar een nieuwe woonst? Schrijf u hier in en blijf als eerste op de hoogte van onze laatste nieuwe panden die overeenstemmen met uw zoekcriteria.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons