Meerbeeksesteenweg Thuis in vastgoed
Everberg Thuis in vastgoed
Prinsendreef Thuis in vastgoed
Prinsendreef Thuis in vastgoed
Prinsendreef Thuis in vastgoed
Heerbaan Meerbeek Thuis in vastgoed
Welkom op kantoor Thuis in vastgoed
Pastorie van Meerbeek Thuis in vastgoed
Kasteel de Merode Thuis in vastgoed

Thuis in vastgoed

Bij Immo Willems zijn we er al sinds enkele generaties van overtuigd dat vastgoed een fascinerend verhaal te vertellen heeft. Een verhaal waarin mensen samenkomen, waar nieuwe hoofdstukken worden geschreven en waarbij een lach en soms zelfs een traan niet ver weg zijn.

Het verkopen of verhuren van een woning lijkt misschien eenvoudig, maar kan snel uitmonden in een administratief en juridisch doolhof. Elke dag opnieuw kan u op ons rekenen om u op dit traject op persoonlijke en professionele wijze te begeleiden.

Met meer dan 40 jaar ervaring kunnen we bouwen op een groot en sterk netwerk in onze mooie regio met Kortenberg en deelgemeenten als uitvalsbasis. Onze kennis, continu opgefrist met bijscholingen, en diverse partnerships zorgen ervoor dat u ons zorgeloos het commerciële, administratieve en juridische gedeelte kan toevertrouwen.

Dankzij de perfecte mix van onze eigen kanalen, vastgoedportaalsites en de diverse sociale media, zorgen wij ervoor dat uw eigendom op een professionele manier bij het juiste publiek terecht komt, ook bij hen die niet actief op zoek zijn.

Uw dossier wordt gedragen van A tot Z en tot in de puntjes opgevolgd.
En wanneer het echt moeilijk wordt, dan merkt u het verschil.

Maarten Willems

Blijf op de hoogte

Bent u op zoek naar een nieuwe woonst? Schrijf u hier in en blijf als eerste op de hoogte van onze laatste nieuwe panden die overeenstemmen met uw zoekcriteria.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons