Contact
Kantoor:   Leuvensesteenweg 587, 3071 Kortenberg      
Tel:   02 759 96 53       E-Mail:   info@immowillems.be

Dit karaktervol appartement met twee slaapkamers bevindt zich op de eerste verdieping van een charmante woning in het hartje van Kortenberg.
Winkels en openbaar vervoer zijn op wandelafstand. Vlotte verbinding met Leuven, Brussel, E40 en E19. Ook de luchthaven is vlot te bereiken.

Indeling van het appartement: inkomhal, twee slaapkamers, een ruime badkamer met inloopdouche en toilet, woon- en eetkamer, mooie open keuken.
Het appartement bevindt zich in heel mooi onderhouden staat. Op de vloer ligt laminaat, grote ramen zorgen voor veel lichtinval.

Beschikbaar vanaf 1 juli 2017.

Een aanrader !

Mogelijkheid tot huren van een parking in het gebouw van "De Bareel".

Appartement

2 1

Leuvensesteenweg 288

3070 KORTENBERG

Dit karaktervol appartement met twee slaapkamers bevindt zich op de eerste verdieping van een charmante woning in het hartje van Kortenberg. Winkels en openbaar vervoer zijn op wandelafstand. Vlotte verbinding met Leuven, Brussel, E40 en E19. Ook de luchthaven is vlot te bereiken. Indeling van het appartement: inkomhal, twee slaapkamers, een ruime badkamer met inloopdouche en toilet, woon- en eetkamer, mooie open keuken. Het appartement bevindt zich in heel mooi onderhouden staat. Op de vloer ligt laminaat, grote ramen zorgen voor veel lichtinval. Beschikbaar vanaf 1 juli 2017. Een aanrader ! Mogelijkheid tot huren van een parking in het gebouw van "De Bareel".

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Documenten
Immo Willems bvba
Tel: 02 759 96 53
e-mail: info@immowillems.be