Contact
Kantoor:   Leuvensesteenweg 587, 3071 Kortenberg      
Tel:   02 759 96 53       E-Mail:   info@immowillems.be

't Hofke van Melsbroek - appartement 2 (let op : nog andere types appartementen beschikbaar in dit project, vraag naar onze lijst). 

101m² appartement en 22m² terras !
RUIM APPARTEMENT, 2 SLAAPKAMERS, DIRECTE TOEGANG TOT DE TUIN.  MOOI TERRAS. 

In het centrum van Melsbroek, vlak aan de achtertuin van Kasteel Boetfort, worden 8 stijlvolle appartementen gebouwd met een heel hoge afwerkingsgraad, gaande van 4 gelijkvloerse appartementen met tuin, tot 4 duplexen met daarbij nog een (afgewerkte) zolderruimte. Er is een ondergrondse parking voorzien, toegankelijk met een luxe autolift, zodat een steile inrit vermeden wordt. Een stijlvolle personenlift met badgesysteem maakt het gebruik van trappen overbodig.
5 appartementen zijn voorzien om zonder noodzaak van trappen volledig bewoond te worden. Deuren worden breed gemetst; alles kan rolstoeltoegankelijk gemaakt worden. Een appartement in dit gebouw is de ideale investering om van uw toekomstige oude dag comfortabel te genieten!
2 appartementen, in triplex, hebben enkel trappen om naar alle vertrekken te gaan, en zijn hierdoor in verhouding wat goedkoper.
De architect heeft voor een tijdloze, klassieke gevel gezorgd, welke ultieme standing uitstraalt. Elk appartement heeft een zeer groot terras. Alle ruimtes zijn groots opgevat. De fietsenberging is op het gelijkvloers voorzien, zodat fietsen vlot geparkeerd kunnen worden. Lees ook het lastenboek - op te vragen via eenvoudige mail - voor alle details rond afwerking. Dit gebouw zal uniek voor de streek zijn op zeer veel aspecten. Verwarming gebeurt via een gemeenschappelijke warmtepomp die de warmte uit de grond haalt, state of the art! Dit vertaalt zich uiteraard in een uitzonderlijke EPB score.

In de prijs van het appartement is geen autostaanplaats inbegrepen. U dient echter wel minstens 1 staanplaats te kopen bij uw appartement. De prijslijst met alle kosten kan U ook downloaden via onze website.

Appartement

2 1

Gillijnstraat NA

1820 STEENOKKERZEEL MELSBROEK

't Hofke van Melsbroek - appartement 2 (let op : nog andere types appartementen beschikbaar in dit project, vraag naar onze lijst). 101m² appartement en 22m² terras ! RUIM APPARTEMENT, 2 SLAAPKAMERS, DIRECTE TOEGANG TOT DE TUIN. MOOI TERRAS. In het centrum van Melsbroek, vlak aan de achtertuin van Kasteel Boetfort, worden 8 stijlvolle appartementen gebouwd met een heel hoge afwerkingsgraad, gaande van 4 gelijkvloerse appartementen met tuin, tot 4 duplexen met daarbij nog een (afgewerkte) zolderruimte. Er is een ondergrondse parking voorzien, toegankelijk met een luxe autolift, zodat een steile inrit vermeden wordt. Een stijlvolle personenlift met badgesysteem maakt het gebruik van trappen overbodig. 5 appartementen zijn voorzien om zonder noodzaak van trappen volledig bewoond te worden. Deuren worden breed gemetst; alles kan rolstoeltoegankelijk gemaakt worden. Een appartement in dit gebouw is de ideale investering om van uw toekomstige oude dag comfortabel te genieten! 2 appartementen, in triplex, hebben enkel trappen om naar alle vertrekken te gaan, en zijn hierdoor in verhouding wat goedkoper. De architect heeft voor een tijdloze, klassieke gevel gezorgd, welke ultieme standing uitstraalt. Elk appartement heeft een zeer groot terras. Alle ruimtes zijn groots opgevat. De fietsenberging is op het gelijkvloers voorzien, zodat fietsen vlot geparkeerd kunnen worden. Lees ook het lastenboek - op te vragen via eenvoudige mail - voor alle details rond afwerking. Dit gebouw zal uniek voor de streek zijn op zeer veel aspecten. Verwarming gebeurt via een gemeenschappelijke warmtepomp die de warmte uit de grond haalt, state of the art! Dit vertaalt zich uiteraard in een uitzonderlijke EPB score. In de prijs van het appartement is geen autostaanplaats inbegrepen. U dient echter wel minstens 1 staanplaats te kopen bij uw appartement. De prijslijst met alle kosten kan U ook downloaden via onze website.

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Documenten
Immo Willems bvba
Tel: 02 759 96 53
e-mail: info@immowillems.be