Contact
Kantoor:   Leuvensesteenweg 587, 3071 Kortenberg      
Tel:   02 759 96 53       E-Mail:   info@immowillems.be
KAVEL 2 :
Mooi perceel bouwgrond voor een driegevelwoonst, rustige ligging met snelle verbindingen.  De in te planten woning kan een gelijkvloerse oppervlakte hebben van 143m² (8.56 x 16.69). 
Nevenactiviteiten en vrije beroepen kunnen slecht op het gelijkvloers toegelaten worden, maar mogen geen hinder veroorzaken aan het rustige karakter van de woonwijk. 
De bouwdiepte voor kelder, gelijkvloers en eerste verdieping is maximaal 16,69 meter.
Indien bouwen met een schuine dakvorm : kroonlijsthoogte minimaal 2,5 en maximaal 6 meter.  De nokhoogte mag maximaal 6 meter boven de kroonlijsthoogte komen.
Indien bouwen met een plat dak : de hoogste rand van het afgewerkt dakprofiel mag minimaal 5,6 en maximaal 7 meter zijn. 
Bouwen met duurzame materialen is een must. 
Een vrijstaand bijgebouw mag max 40m² groot zijn. Zwembad mogelijk.

Grond

Bruyneelstraat (ZN)

1820 STEENOKKERZEEL
  LIGGINGSPLAN

KAVEL 2 : Mooi perceel bouwgrond voor een driegevelwoonst, rustige ligging met snelle verbindingen. De in te planten woning kan een gelijkvloerse oppervlakte hebben van 143m² (8.56 x 16.69). Nevenactiviteiten en vrije beroepen kunnen slecht op het gelijkvloers toegelaten worden, maar mogen geen hinder veroorzaken aan het rustige karakter van de woonwijk. De bouwdiepte voor kelder, gelijkvloers en eerste verdieping is maximaal 16,69 meter. Indien bouwen met een schuine dakvorm : kroonlijsthoogte minimaal 2,5 en maximaal 6 meter. De nokhoogte mag maximaal 6 meter boven de kroonlijsthoogte komen. Indien bouwen met een plat dak : de hoogste rand van het afgewerkt dakprofiel mag minimaal 5,6 en maximaal 7 meter zijn. Bouwen met duurzame materialen is een must. Een vrijstaand bijgebouw mag max 40m² groot zijn. Zwembad mogelijk.

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Documenten
Immo Willems bvba
Tel: 02 759 96 53
e-mail: info@immowillems.be