Contact
Kantoor:   Leuvensesteenweg 587, 3071 Kortenberg      
Tel:   02 759 96 53       E-Mail:   info@immowillems.be

Perfect onderhouden villa op perceel van bijna 25a met tennisterreinen en dubbele garage.
Indeling gelijkvloers: ruime inkomhal met toilet, vestiaire en trap naar het verdiep.
Zithoek en eetkamer, tweede eetkamer, keuken met berging en wasplaats, nachthal, slaapkamer en badkamer. Dubbele garage.
Indeling verdiep: nachthal, 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met ruimte voor een grote dressing, ruimte met centrale verwarming, toegang naar zolder.
Indeling kelderverdieping: gebouw is volledig onderkelderd, een groot deel als kruipkelder, een kleiner deel als gewone kelder (ongeveer 21m²)

De tennisterreinen zijn op dit ogenblik verhuurd, hetgeen voor een zeer mooie bron van inkomsten zorgt.

In de tuin bevindt zich voor de liefhebber een mooie constructie voor het houden van duiven.
De achtertuin van deze ruime gezinswoning geeft uit op het Silsombos, een prachtig bos dat deel uitmaakt van de Groene Vallei, beheerd door Natuurpunt.
Meer info over dit gebied kan u hier vinden:
- https://www.natuurpunt.be/pagina/de-groene-vallei
- https://www.natuurpunt.be/natuurgebied/silsombos

Huis

4 2

Vissegatstraat 7

3071 KORTENBERG ERPS-KWERPS

Perfect onderhouden villa op perceel van bijna 25a met tennisterreinen en dubbele garage. Indeling gelijkvloers: ruime inkomhal met toilet, vestiaire en trap naar het verdiep. Zithoek en eetkamer, tweede eetkamer, keuken met berging en wasplaats, nachthal, slaapkamer en badkamer. Dubbele garage. Indeling verdiep: nachthal, 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met ruimte voor een grote dressing, ruimte met centrale verwarming, toegang naar zolder. Indeling kelderverdieping: gebouw is volledig onderkelderd, een groot deel als kruipkelder, een kleiner deel als gewone kelder (ongeveer 21m²) De tennisterreinen zijn op dit ogenblik verhuurd, hetgeen voor een zeer mooie bron van inkomsten zorgt. In de tuin bevindt zich voor de liefhebber een mooie constructie voor het houden van duiven. De achtertuin van deze ruime gezinswoning geeft uit op het Silsombos, een prachtig bos dat deel uitmaakt van de Groene Vallei, beheerd door Natuurpunt. Meer info over dit gebied kan u hier vinden: - https://www.natuurpunt.be/pagina/de-groene-vallei - https://www.natuurpunt.be/natuurgebied/silsombos EPC, berekende energiescore (kWh/m²/jaar) : 542.

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Documenten
Immo Willems bvba
Tel: 02 759 96 53
e-mail: info@immowillems.be