Contact
Kantoor:   Leuvensesteenweg 587, 3071 Kortenberg      
Tel:   02 759 96 53       E-Mail:   info@immowillems.be

Prachtige en zeer verzorgde bel-étagewoning met veel natuurlijke lichtinval, 3 slaapkamers en een tuin.
De woning is gelegen in een rustige doodlopende straat waar kinderen rustig kunnen spelen. Het pand bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Nossegem, met een wandelpad naar het station van Nossegem. 
Indeling van het pand:
Gelijkvloers: ruime garage (45m²), inkom + WC (15m²), wasruimte(10m²).
Eerste verdieping: ruime living + eetkamer (35m²) en een volledig uitgeruste keuken (20m²).  Prachtig terras met tuinzicht.
Tweede verdiep: 3 slaapkamers (20m², 15m², 12m²), badkamer (10m²).
De woning beschikt ook nog over:
Onderhoudsvriendelijke tuin, nieuw tuinhuis, dubbele beglazing, verwarming op gas, elektrische rolluiken in de keuken, living (achterkant van het pand) en in de grootste slaapkamer.
Totale grondoppervlakte van 297m².
Op wandelafstand van het openbaar vervoer (bus + trein), scholen, winkels en horeca.
Snelle verbindingen met de Mechelsesteenweg, Leuvensesteenweg en de Ring.
EPC, berekende energiescore (kWh/m²/jaar): 202 !

Huis

3 1

Lindeveldstraat 25

1930 ZAVENTEM NOSSEGEM

Prachtige en zeer verzorgde bel-étagewoning met veel natuurlijke lichtinval, 3 slaapkamers en een tuin. De woning is gelegen in een rustige doodlopende straat waar kinderen rustig kunnen spelen. Het pand bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Nossegem, met een wandelpad naar het station van Nossegem. Indeling van het pand: Gelijkvloers: ruime garage (45m²), inkom + WC (15m²), wasruimte(10m²). Eerste verdieping: ruime living + eetkamer (35m²) en een volledig uitgeruste keuken (20m²). Prachtig terras met tuinzicht. Tweede verdiep: 3 slaapkamers (20m², 15m², 12m²), badkamer (10m²). De woning beschikt ook nog over: Onderhoudsvriendelijke tuin, nieuw tuinhuis, dubbele beglazing, verwarming op gas, elektrische rolluiken in de keuken, living (achterkant van het pand) en in de grootste slaapkamer. Totale grondoppervlakte van 297m². Op wandelafstand van het openbaar vervoer (bus + trein), scholen, winkels en horeca. Snelle verbindingen met de Mechelsesteenweg, Leuvensesteenweg en de Ring. EPC, berekende energiescore (kWh/m²/jaar): 202 !

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Documenten
Immo Willems bvba
Tel: 02 759 96 53
e-mail: info@immowillems.be