Contact
Kantoor:   Leuvensesteenweg 587, 3071 Kortenberg      
Tel:   02 759 96 53       E-Mail:   info@immowillems.be
Zeer mooi gelegen perceel bouwgrond, deel uitmakende van de goedgekeurde verkaveling.  Nabij het centrum van Nederokkerzeel, zeer rustig gelegen.  Bushalte op 50 meter. 
Gelegen in woongebied met landelijk karakter. 
De te bouwen woonst is max 9 meter breed op 15 meter diep voor het gelijkvloers; 12 meter diep voor de verdieping.  Een afwijking van 13,5 meter diepte voor gelijkvloers en verdieping is toegestaan.
Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.
Rekening houden met de erfdienstbare toegang naar de achtergelegen woonst Casemierstraat 2.  Het pand werd door de verkavelaar reeds in die optiek volledig omheind.
Bouwvrije zijtuinstrook: 3 meter. 
Vrijstaand tuingebouw toegestaan tot maximaal 40m². 
Zie plannen en vergunning in bijlage !

Grond

Casemierstraat ZN

1910 KAMPENHOUT NEDEROKKERZEEL

Zeer mooi gelegen perceel bouwgrond, deel uitmakende van de goedgekeurde verkaveling. Nabij het centrum van Nederokkerzeel, zeer rustig gelegen. Bushalte op 50 meter. Gelegen in woongebied met landelijk karakter. De te bouwen woonst is max 9 meter breed op 15 meter diep voor het gelijkvloers; 12 meter diep voor de verdieping. Een afwijking van 13,5 meter diepte voor gelijkvloers en verdieping is toegestaan. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Rekening houden met de erfdienstbare toegang naar de achtergelegen woonst Casemierstraat 2. Het pand werd door de verkavelaar reeds in die optiek volledig omheind. Bouwvrije zijtuinstrook: 3 meter. Vrijstaand tuingebouw toegestaan tot maximaal 40m². Zie plannen en vergunning in bijlage !

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Documenten
Immo Willems bvba
Tel: 02 759 96 53
e-mail: info@immowillems.be