Contact
Kantoor:   Leuvensesteenweg 587, 3071 Kortenberg      
Tel:   02 759 96 53       E-Mail:   info@immowillems.be

Wie een beetje vertrouwd is met de kunstgeschiedenis van Vilvoorde, weer dat Rik Poot hierin een zeer belangrijke rol heeft gespeeld.
Zo zijn het paard op het Heldenplein en de vuist (Strijd voor Arbeid) enkele van zijn bekendste meesterwerken.
Deze gezellige gezinswoning, waarin Rik Poot een deel van zijn leven gewoond heeft, is dan ook gezegend met een aantal van zijn kunstwerken.
Indeling van de woonst:
Gelijkvloers : gang met mooi kunstwerk van Rik Poot. Ruime living (40m²), bestaande uit salon en eetplaats. Comfortabel uitgeruste open keuken van 24m² met daarachter een berging en een volledig betegeld stadskoertje (geen onderhoud).
1ste verdieping : nachthal , 2 grote kamers (16m² elk), 1 grote ingebouwde kleerkast, badkamer met wc.
Zolderverdieping (volledig geïsoleerd) met twee grote veluxramen. Uitbreidingsmogelijkheid voor 2 extra kamers + douche.
De woning heeft 1 grote kelder met een betegelde vloer. Op het plat dak van de keuken kan nog een terras gemaakt worden.
Het gebouw is prima onderhouden en volledig instapklaar. 
De ligging is ideaal, vlakbij de ring en op 5 minuten wandelafstand van 2 scholen. Ook prima bereikbaar met openbaar vervoer.
EPC, berekende energiescore (kWh/m²/jaar) : 494.

Huis

2 1

Grimbergsesteenweg 155

1800 VILVOORDE

Wie een beetje vertrouwd is met de kunstgeschiedenis van Vilvoorde, weer dat Rik Poot hierin een zeer belangrijke rol heeft gespeeld. Zo zijn het paard op het Heldenplein en de vuist (Strijd voor Arbeid) enkele van zijn bekendste meesterwerken. Deze gezellige gezinswoning, waarin Rik Poot een deel van zijn leven gewoond heeft, is dan ook gezegend met een aantal van zijn kunstwerken. Indeling van de woonst: Gelijkvloers : gang met mooi kunstwerk van Rik Poot. Ruime living (40m²), bestaande uit salon en eetplaats. Comfortabel uitgeruste open keuken van 24m² met daarachter een berging en een volledig betegeld stadskoertje (geen onderhoud). 1ste verdieping : nachthal , 2 grote kamers (16m² elk), 1 grote ingebouwde kleerkast, badkamer met wc. Zolderverdieping (volledig geïsoleerd) met twee grote veluxramen. Uitbreidingsmogelijkheid voor 2 extra kamers + douche. De woning heeft 1 grote kelder met een betegelde vloer. Op het plat dak van de keuken kan nog een terras gemaakt worden. Het gebouw is prima onderhouden en volledig instapklaar. De ligging is ideaal, vlakbij de ring en op 5 minuten wandelafstand van 2 scholen. Ook prima bereikbaar met openbaar vervoer. EPC, berekende energiescore (kWh/m²/jaar) : 494.

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Documenten
Immo Willems bvba
Tel: 02 759 96 53
e-mail: info@immowillems.be