Contact
Kantoor:   Leuvensesteenweg 587, 3071 Kortenberg      
Tel:   02 759 96 53       E-Mail:   info@immowillems.be

Mooi perceel bouwgrond voor halfopen bebouwing. Het betreft Kavel 1 van de verkaveling.
Gelegen in het landelijke Nederokkerzeel, op wandelafstand van bos en veld.
Vlotte verbinding met N21 (Haachtsesteenweg), N26 (Mechelsesteenweg) en N2 (Leuvensesteenweg), E40 Leuven-Brussel en Zaventem Luchthaven.

Stedenbouwkundige voorschriften:
Hoofdbestemming hoofdgebouw : Het perceel vormt een kavel voor een eengezinswoning in halfopen bebouwing met maximaal 2 woonniveaus.
Nevenbestemming hoofdgebouw: Enkel functies, complementair aan het wonen, zoals kantoorfunctie, vrij beroep, handel, horeca, dienstverlening en ambacht zijn toegelaten, mits aan alle van de volgende vereisten voldaan is: de woonfunctie blijft behouden als hoofdfunctie + de complementaire functie beslaat een geringere oppervlakte dan de woonfunctie met een totale maximale vloeroppervlakte van 100 vierkante meter.
De maximale bouwdiepte bedraagt: eventueel kelderverdieping: 15 meter, gelijkvloerse verdieping: 15 meter, 1ste verdieping: 12 meter, met een maximaal verschil van 3 meter tussen de gelijkvloerse verdieping en eerste verdieping.
Hoogte gemeten op de bouwlijn en tussen het bestaande grondpeil en onderkant kroonlijst bedraagt minimaal 5 meter en maximaal 6 meter +/- 0.50 meter.
De dakhelling van de dakvlakken ligt tussen 0° en 45°. Platte daken mogen ingericht worden als groendak, niet als terras. Dakoversteken mogen maximaal 0.50 meter ten opzichte van de gevelvlakken uitsteken. Dakuitbouwen kunnen worden toegelaten over een maximale breedte van 2/3 van de gevel, voor zover deze 1 meter achteruit springen ten opzichte van de gevel en een maximale hoogte van 1,20 meter hebben.
Zonnepanelen of zonneboilers op een plat dak, tot maximaal 1 meter boven de dakrand, en zonnepanelen of zonneboilers die geïntegreerd zijn in het hellend dakvlak zijn toegelaten.
Zie bijlagen op www.immowillems.be

Grond

Driesstraat Z.N.

1910 KAMPENHOUT NEDEROKKERZEEL

Mooi perceel bouwgrond voor halfopen bebouwing. Het betreft Kavel 1 van de verkaveling. Gelegen in het landelijke Nederokkerzeel, op wandelafstand van bos en veld. Vlotte verbinding met N21 (Haachtsesteenweg), N26 (Mechelsesteenweg) en N2 (Leuvensesteenweg), E40 Leuven-Brussel en Zaventem Luchthaven. Stedenbouwkundige voorschriften: Hoofdbestemming hoofdgebouw : Het perceel vormt een kavel voor een eengezinswoning in halfopen bebouwing met maximaal 2 woonniveaus. Nevenbestemming hoofdgebouw: Enkel functies, complementair aan het wonen, zoals kantoorfunctie, vrij beroep, handel, horeca, dienstverlening en ambacht zijn toegelaten, mits aan alle van de volgende vereisten voldaan is: de woonfunctie blijft behouden als hoofdfunctie + de complementaire functie beslaat een geringere oppervlakte dan de woonfunctie met een totale maximale vloeroppervlakte van 100 vierkante meter. De maximale bouwdiepte bedraagt: eventueel kelderverdieping: 15 meter, gelijkvloerse verdieping: 15 meter, 1ste verdieping: 12 meter, met een maximaal verschil van 3 meter tussen de gelijkvloerse verdieping en eerste verdieping. Hoogte gemeten op de bouwlijn en tussen het bestaande grondpeil en onderkant kroonlijst bedraagt minimaal 5 meter en maximaal 6 meter +/- 0.50 meter. De dakhelling van de dakvlakken ligt tussen 0° en 45°. Platte daken mogen ingericht worden als groendak, niet als terras. Dakoversteken mogen maximaal 0.50 meter ten opzichte van de gevelvlakken uitsteken. Dakuitbouwen kunnen worden toegelaten over een maximale breedte van 2/3 van de gevel, voor zover deze 1 meter achteruit springen ten opzichte van de gevel en een maximale hoogte van 1,20 meter hebben. Zonnepanelen of zonneboilers op een plat dak, tot maximaal 1 meter boven de dakrand, en zonnepanelen of zonneboilers die geïntegreerd zijn in het hellend dakvlak zijn toegelaten. Zie bijlagen op www.immowillems.be

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Documenten
Immo Willems bvba
Tel: 02 759 96 53
e-mail: info@immowillems.be