Contact
Kantoor:   Leuvensesteenweg 587, 3071 Kortenberg      
Tel:   02 759 96 53       E-Mail:   info@immowillems.be

Prachtige penthouse in het centrum van Kortenberg.  Volledig zonneterras gaande van het oosten (met licht in de keuken) over het zuiden (woonkamer / eetplaats) naar het westen (de slaapkamers).  Verbluffende verzichten. 
Via de ondergrondse parkeergarage (parking 142) neemt u de lift met een toegangscode naar de vierde verdieping. 
Indeling van de loft : inkom met hall en toilet, berging, glazen deur naar de woonkamer en eetruimte, open keuken en berging / wasplaats.  Nachthall met badkamer en 2 slaapkamers. 
Vloerverwarming. 
Alle ramen zijn voorzien van verduisteringselementen. 
Met kelderruimte in blok A, nummer KA13.
EPC, berekende energiescore (kWh/m²/jaar) : 60.
Het pand wordt volledig geschilderd en voorzien van lichtpunten, volledig instapklaar.
Bijkomende lasten van het gebouw : € 100 per maand. 
EEN TOPPER !

Appartement

2 1

Bareelplein 1  Bus 0401

3070 KORTENBERG

Prachtige penthouse in het centrum van Kortenberg. Volledig zonneterras gaande van het oosten (met licht in de keuken) over het zuiden (woonkamer / eetplaats) naar het westen (de slaapkamers). Verbluffende verzichten. Via de ondergrondse parkeergarage (parking 142) neemt u de lift met een toegangscode naar de vierde verdieping. Indeling van de loft : inkom met hall en toilet, berging, glazen deur naar de woonkamer en eetruimte, open keuken en berging / wasplaats. Nachthall met badkamer en 2 slaapkamers. Vloerverwarming. Alle ramen zijn voorzien van verduisteringselementen. Met kelderruimte in blok A, nummer KA13. EPC, berekende energiescore (kWh/m²/jaar) : 60. Het pand wordt volledig geschilderd en voorzien van lichtpunten, volledig instapklaar. Bijkomende lasten van het gebouw : € 100 per maand. EEN TOPPER !

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Documenten
Immo Willems bvba
Tel: 02 759 96 53
e-mail: info@immowillems.be