Contact
Kantoor:   Leuvensesteenweg 587, 3071 Kortenberg      
Tel:   02 759 96 53       E-Mail:   info@immowillems.be

Charmante 3-gevelwoning met aparte garage in een rustige straat, vlakbij een lagere school en op wandelafstand van het bruisende centrum van Kortenberg.
Elk raam in deze woning beschikt over rolluiken, deels manueel, deels elektrisch. Op de gelijkvloerse verdieping ligt een mooie parketvloer. In de kamers op de verdieping werd een nieuwe laminaatvloer gelegd.  Het pand werd eveneens volledig herschilderd.

Het pand wordt eveneens voorzien van nieuwe ramen, uiteraard dubbele beglazing met een 1.0 waarde en daarin geïntegreerde gordijnrails. 

Indeling:
Gelijkvloers: inkomhal met trap, Ruime woonkamer en eetkamer, open haard, veranda en keuken. Terras en tuin. Trap naar de kelder.
Verdiep: 3 mooie, lichtrijke kamers en een douchekamer
Kelder: ruime kelder, waarin zich ook de mazoutketel bevindt.

Huis

3 1

Kerkhoflaan 22

3070 KORTENBERG

Charmante 3-gevelwoning met aparte garage in een rustige straat, vlakbij een lagere school en op wandelafstand van het bruisende centrum van Kortenberg. Elk raam in deze woning beschikt over rolluiken, deels manueel, deels elektrisch. Op de gelijkvloerse verdieping ligt een mooie parketvloer. In de kamers op de verdieping werd een nieuwe laminaatvloer gelegd. Het pand werd eveneens volledig herschilderd. Het pand wordt eveneens voorzien van nieuwe ramen, uiteraard dubbele beglazing met een 1.0 waarde en daarin geïntegreerde gordijnrails. Indeling: Gelijkvloers: inkomhal met trap, Ruime woonkamer en eetkamer, open haard, veranda en keuken. Terras en tuin. Trap naar de kelder. Verdiep: 3 mooie, lichtrijke kamers en een douchekamer Kelder: ruime kelder, waarin zich ook de mazoutketel bevindt.

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Documenten
Immo Willems bvba
Tel: 02 759 96 53
e-mail: info@immowillems.be