Contact
Kantoor:   Leuvensesteenweg 587, 3071 Kortenberg      
Tel:   02 759 96 53       E-Mail:   info@immowillems.be

Een hoogstaand en volledig afgewerkt nieuwbouwproject, gelegen in het centrum van Veltem-Beisem.  Ideale uitvalsbasis tussen Brussel, Leuven en Mechelen.  Dit eigentijds woonerf met een inspirerende architectuur biedt uiteraard alle modern comfort.
Woonst nummer 2 (huisnr 1/3 en 4 met een soorgelijke indeling zijn ook nog te koop) met parking aan de woonst en een terrastuin aan de achterzijde, perfect afgescheiden van het binnenplein. 
Indeling van dit pand : inkom met nachthall, 3 kamers, apart toilet, badkamer 1, en ruimte met technische voorziening op het gelijkvloers.  Trap naar de eerste verdieping met de woonkamer, eetkamer, een ruime keuken, berging en toegang tot het terras op de eerste verdieping.  Via dit terras kan u met een trap naar de terrastuin op het gelijkvloers.  Op de tweede verdieping is er de vierde kamer met toegang tot de tweede douchekamer en tot het bovenste zonneterras.
Zie plan en prijsberekening in bijlage.
Bijkomende kosten : 10% registratie op de grondwaarde; 21% BTW op de constructiewaarde; € 2500 voor de aansluitingen van de nutsvoorzieningen; € 875 + BTW voor de kosten in deelname van de basisakte voor een appartement en € 100 + BTW voor een parking; € 475 + BTW voor het PV van meting en afpaling.
Aarzel niet om ons te contacteren voor een voorstelling bij u thuis, op de site of bij ons op kantoor !

De nieuwe woonbuurt  biedt u 14 kwaliteitsvolle gezinswoningen en 4 appartementen  met een doordachte visie met betrekking tot de grond- en bouwoppervlakte.  De harmonieuze architectuur met een strak, jong en fris karakter past perfect in de levendige woonomgeving.

De buurt combineert de praktische voorzieningen van de nabije stad met de rust van het groene Herent.
(Mogelijkheid tot aankoop ondergrondse parkeerplaatsen).

Huis

4 1

Marcel Vanbellingenstraat 2

3020 HERENT VELTEM-BEISEM

Een hoogstaand en volledig afgewerkt nieuwbouwproject, gelegen in het centrum van Veltem-Beisem. Ideale uitvalsbasis tussen Brussel, Leuven en Mechelen. Dit eigentijds woonerf met een inspirerende architectuur biedt uiteraard alle modern comfort. Woonst nummer 2 (huisnr 1/3 en 4 met een soorgelijke indeling zijn ook nog te koop) met parking aan de woonst en een terrastuin aan de achterzijde, perfect afgescheiden van het binnenplein. Indeling van dit pand : inkom met nachthall, 3 kamers, apart toilet, badkamer 1, en ruimte met technische voorziening op het gelijkvloers. Trap naar de eerste verdieping met de woonkamer, eetkamer, een ruime keuken, berging en toegang tot het terras op de eerste verdieping. Via dit terras kan u met een trap naar de terrastuin op het gelijkvloers. Op de tweede verdieping is er de vierde kamer met toegang tot de tweede douchekamer en tot het bovenste zonneterras. Zie plan en prijsberekening in bijlage. Bijkomende kosten : 10% registratie op de grondwaarde; 21% BTW op de constructiewaarde; € 2500 voor de aansluitingen van de nutsvoorzieningen; € 875 + BTW voor de kosten in deelname van de basisakte voor een appartement en € 100 + BTW voor een parking; € 475 + BTW voor het PV van meting en afpaling. Aarzel niet om ons te contacteren voor een voorstelling bij u thuis, op de site of bij ons op kantoor ! De nieuwe woonbuurt biedt u 14 kwaliteitsvolle gezinswoningen en 4 appartementen met een doordachte visie met betrekking tot de grond- en bouwoppervlakte. De harmonieuze architectuur met een strak, jong en fris karakter past perfect in de levendige woonomgeving. De buurt combineert de praktische voorzieningen van de nabije stad met de rust van het groene Herent. (Mogelijkheid tot aankoop ondergrondse parkeerplaatsen).

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Documenten
Immo Willems bvba
Tel: 02 759 96 53
e-mail: info@immowillems.be