Contact
Kantoor:   Leuvensesteenweg 587, 3071 Kortenberg      
Tel:   02 759 96 53       E-Mail:   info@immowillems.be

Een hoogstaand en volledig afgewerkt nieuwbouwproject, gelegen in het centrum van Veltem-Beisem.  Ideale uitvalsbasis tussen Brussel, Leuven en Mechelen.  Dit eigentijds woonerf met een inspirerende architectuur biedt uiteraard alle modern comfort.
Gesloten woning (huisnr 8) met vier slaapkamers, ingerichte open keuken, zonovergoten dakterrassen en tuin.
De nieuwe woonbuurt  biedt u 14 kwaliteitsvolle gezinswoningen met een doordachte visie met betrekking tot de grond- en bouwoppervlakte.  De harmonieuze architectuur met een strak, jong en fris karakter past perfect in de levendige woonomgeving.

De buurt combineert de praktische voorzieningen van de nabije stad met de rust van het groene Herent.
(Mogelijkheid tot aankoop ondergrondse parkeerplaatsen).

Huis

4 1

Marcel Vanbellingenstraat 2

3020 HERENT VELTEM-BEISEM

Een hoogstaand en volledig afgewerkt nieuwbouwproject, gelegen in het centrum van Veltem-Beisem. Ideale uitvalsbasis tussen Brussel, Leuven en Mechelen. Dit eigentijds woonerf met een inspirerende architectuur biedt uiteraard alle modern comfort. Gesloten woning (huisnr 2) met vier slaapkamers, ingerichte open keuken, zonovergoten dakterrassen en tuin. De nieuwe woonbuurt biedt u 14 kwaliteitsvolle gezinswoningen met een doordachte visie met betrekking tot de grond- en bouwoppervlakte. De harmonieuze architectuur met een strak, jong en fris karakter past perfect in de levendige woonomgeving. De buurt combineert de praktische voorzieningen van de nabije stad met de rust van het groene Herent. (Mogelijkheid tot aankoop ondergrondse parkeerplaatsen).

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Documenten
Immo Willems bvba
Tel: 02 759 96 53
e-mail: info@immowillems.be