Contact
Kantoor:   Leuvensesteenweg 587, 3071 Kortenberg      
Tel:   02 759 96 53       E-Mail:   info@immowillems.be

Mooie, ruime en volledig gerenoveerde driegevelwoning in Erps-Kwerps.  Het pand is rustig gelegen in de doodlopende Everbergstraat, op een verzorgd zuidwestwaarts gelegen terrein van 3a86ca.
Het pand beschikt over 4 ruime kamers, waarvan 2 op de eerste verdieping en 2 op de tweede verdieping. 
Indeling van het gelijkvloers : inkomhall, woonkamer, eetkamer, trappenhall (naar de kelder en naar de verdieping), keuken, apart toilet, badkamer, een ruime berging en atelier (met bijhorende zolder), terras en tuin.
Totaal aantal bewoonbare m² : 160. 
Met een droge en verzorgde kelderruimte.  Centrale verwarming met gas.  Volledig professioneel uitgebouwd elektriciteitsnet, conform het AREI.
Overal zijn er rolluiken voorzien. 
Het pand is gelegen in de nabije omgeving van alle gemeentelijk faciliteiten, als daar zijn : scholen, openbaar vervoer (bus en trein), recreatiemogelijkheden, commercieel centrum van Erps, ...

Enkele onmiskenbare voordelen :
- klein beschrijf mogelijk
- nieuwe condensatieketel op aardgas
- een recent gerenoveerde en geïsoleerde achtergevel
- op wandelafstand van school en openbaar vervoer
- niet gelegen in mogelijks overstromingsgevoelig gebied.

KORTOM, EEN AANRADER. 

Het EPC, berekende energiescore (kwh/m²/jaar) is de weergave van voor de werken (nieuwe ketel en isolatie + afwerken zolderkamers).  Die score is 542, maar er wordt een nieuw EPC aangevraagd.

Huis

4 1

Everbergstraat 52

3071 ERPS-KWERPS
  LIGGINGSPLAN

Mooie, ruime en volledig gerenoveerde driegevelwoning in Erps-Kwerps. Het pand is rustig gelegen in de doodlopende Everbergstraat, op een verzorgd zuidwestwaarts gelegen terrein van 3a86ca. Het pand beschikt over 4 ruime kamers, waarvan 2 op de eerste verdieping en 2 op de tweede verdieping. Indeling van het gelijkvloers : inkomhall, woonkamer, eetkamer, trappenhall (naar de kelder en naar de verdieping), keuken, apart toilet, badkamer, een ruime berging en atelier (met bijhorende zolder), terras en tuin. Totaal aantal bewoonbare m² : 160. Met een droge en verzorgde kelderruimte. Centrale verwarming met gas. Volledig professioneel uitgebouwd elektriciteitsnet, conform het AREI. Overal zijn er rolluiken voorzien. Het pand is gelegen in de nabije omgeving van alle gemeentelijk faciliteiten, als daar zijn : scholen, openbaar vervoer (bus en trein), recreatiemogelijkheden, commercieel centrum van Erps, ... Enkele onmiskenbare voordelen : - klein beschrijf mogelijk - nieuwe condensatieketel op aardgas - een recent gerenoveerde en geïsoleerde achtergevel - op wandelafstand van school en openbaar vervoer - niet gelegen in mogelijks overstromingsgevoelig gebied. KORTOM, EEN AANRADER. Het EPC, berekende energiescore (kwh/m²/jaar) is de weergave van voor de werken (nieuwe ketel en isolatie + afwerken zolderkamers). Die score is 542, maar er wordt een nieuw EPC aangevraagd.

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Documenten
Immo Willems bvba
Tel: 02 759 96 53
e-mail: info@immowillems.be