Contact
Kantoor:   Leuvensesteenweg 587, 3071 Kortenberg      
Tel:   02 759 96 53       E-Mail:   info@immowillems.be

Zeer verzorgde en uiterst gezellige woonst te VILVOORDE !
Indeling van de woonst:
Gelijkvloers : gang met mooi kunstwerk van Rik Poot. Ruime living (40m²), bestaande uit salon en eetplaats. Comfortabel uitgeruste open keuken van 24m² met daarachter een berging en een volledig betegeld stadskoertje (geen onderhoud).
1ste verdieping : nachthal , 2 grote kamers (16m² elk), 1 grote ingebouwde kleerkast, badkamer met wc.
Zolderverdieping (volledig geïsoleerd) met twee grote veluxramen. Uitbreidingsmogelijkheid voor 1 ruime en mogelijks 2 extra kamer(s) + douche.
De woning heeft 1 grote kelder met een betegelde vloer. Op het plat dak van de keuken kan nog een terras gemaakt worden.
Het gebouw is prima onderhouden en volledig instapklaar. 
De ligging is ideaal, vlakbij de ring en op 5 minuten wandelafstand van 2 scholen. Ook prima bereikbaar met openbaar vervoer.
EPC, berekende energiescore (kWh/m²/jaar) : 494.
BIJKOMENDE BELANGRIJKE INFO : mogelijkheid tot het huren van een garage in de onmiddellijke omgeving / nieuw geïsoleerd dak / de gevels werden volledig gereinigd. 

Also nice to know : Wie een beetje vertrouwd is met de kunstgeschiedenis van Vilvoorde, weer dat Rik Poot hierin een zeer belangrijke rol heeft gespeeld.
Zo zijn het paard op het Heldenplein en de vuist (Strijd voor Arbeid) enkele van zijn bekendste meesterwerken.
Deze gezellige gezinswoning, waarin Rik Poot een deel van zijn leven gewoond heeft, is dan ook gezegend met een aantal van zijn kunstwerken.

Huis

3 1

Grimbergsesteenweg 155

1800 VILVOORDE

Zeer verzorgde en uiterst gezellige woonst te VILVOORDE ! Indeling van de woonst: Gelijkvloers : gang met mooi kunstwerk van Rik Poot. Ruime living (40m²), bestaande uit salon en eetplaats. Comfortabel uitgeruste open keuken van 24m² met daarachter een berging en een volledig betegeld stadskoertje (geen onderhoud). 1ste verdieping : nachthal , 2 grote kamers (16m² elk), 1 grote ingebouwde kleerkast, badkamer met wc. Zolderverdieping (volledig geïsoleerd) met twee grote veluxramen. Uitbreidingsmogelijkheid voor 1 ruime en mogelijks 2 extra kamer(s) + douche. De woning heeft 1 grote kelder met een betegelde vloer. Op het plat dak van de keuken kan nog een terras gemaakt worden. Het gebouw is prima onderhouden en volledig instapklaar. De ligging is ideaal, vlakbij de ring en op 5 minuten wandelafstand van 2 scholen. Ook prima bereikbaar met openbaar vervoer. EPC, berekende energiescore (kWh/m²/jaar) : 494. BIJKOMENDE BELANGRIJKE INFO : mogelijkheid tot het huren van een garage in de onmiddellijke omgeving / nieuw geïsoleerd dak / de gevels werden volledig gereinigd. Also nice to know : Wie een beetje vertrouwd is met de kunstgeschiedenis van Vilvoorde, weer dat Rik Poot hierin een zeer belangrijke rol heeft gespeeld. Zo zijn het paard op het Heldenplein en de vuist (Strijd voor Arbeid) enkele van zijn bekendste meesterwerken. Deze gezellige gezinswoning, waarin Rik Poot een deel van zijn leven gewoond heeft, is dan ook gezegend met een aantal van zijn kunstwerken.

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Documenten
Immo Willems bvba
Tel: 02 759 96 53
e-mail: info@immowillems.be