Contact
Kantoor:   Leuvensesteenweg 587, 3071 Kortenberg      
Tel:   02 759 96 53       E-Mail:   info@immowillems.be

Historische kasteel, beschermd als monument en dorpsgezicht, met bijhorend parkgebied van in totaal 1ha24a, onderverdeeld in 2 kavels.
Kavel 1 (gele tint op het plan): Een terrein van 99a26ca met instapklare conciërgewoning en een deel van het koetshuis. De conciërgewoning is een smaakvol afgewerkte en authentieke woning met inkom en trap, grote living met eetruimte, perfect uitgeruste keuken, 2de traphal met vestiaire en wc, 5 slaapkamers, 2 badkamers en bureau. Naast de woning bevindt zich het te renoveren koetshuis.
Kavel 2 (roze tint op het plan): Op een terrein van 24a74ca bevinden zich een deel van het kasteel en het tweede deel van de conciërgewoning. De kasteelwoning (deel) is opgedeeld in: een gelijkvloers appartement (gemeenschappelijke inkomhal, 1 ruime slaapkamer en living, keuken, badkamer, wc, berging) en een appartement op de 1e verdieping (gemeenschappelijke inkomhal en trap, living, keuken, 2 kamers, 2 badkamers, wc, berging).
De gebruikte materialen en afwerking zijn quasi volledig authentiek. Om hiervan een exact beeld te kunnen vormen, verwijzen we naar de foto’s.
Kavel 3 op het plan in bijlage, zijnde deel 2 van het kasteelgebouw en deel 2 van het koetshuis, behoort niet tot deze verkoop.

Huis

8 5

Oude Baan 43

3071 KORTENBERG ERPS-KWERPS

Historische kasteel, beschermd als monument en dorpsgezicht, met bijhorend parkgebied van in totaal 1ha24a, onderverdeeld in 2 kavels. Kavel 1 (gele tint op het plan): Een terrein van 99a26ca met instapklare conciërgewoning en een deel van het koetshuis. De conciërgewoning is een smaakvol afgewerkte en authentieke woning met inkom en trap, grote living met eetruimte, perfect uitgeruste keuken, 2de traphal met vestiaire en wc, 5 slaapkamers, 2 badkamers en bureau. Naast de woning bevindt zich het te renoveren koetshuis. Kavel 2 (roze tint op het plan): Op een terrein van 24a74ca bevinden zich een deel van het kasteel en het tweede deel van de conciërgewoning. De kasteelwoning (deel) is opgedeeld in: een gelijkvloers appartement (gemeenschappelijke inkomhal, 1 ruime slaapkamer en living, keuken, badkamer, wc, berging) en een appartement op de 1e verdieping (gemeenschappelijke inkomhal en trap, living, keuken, 2 kamers, 2 badkamers, wc, berging). De gebruikte materialen en afwerking zijn quasi volledig authentiek. Om hiervan een exact beeld te kunnen vormen, verwijzen we naar de foto’s. Kavel 3 op het plan in bijlage, zijnde deel 2 van het kasteelgebouw en deel 2 van het koetshuis, behoort niet tot deze verkoop.

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Documenten
Immo Willems bvba
Tel: 02 759 96 53
e-mail: info@immowillems.be